WERKWIJZE & WIJ ZIJN....... 

 

Efred Bos

bewustwording = beweging = verandering!

Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Als systemisch coach en GGZ agoog maak ik gebruik van (systemisch-)coaching en meerdere psychosociale therapeutische methoden die elkaar aanvullen en versterken. Samen met jou kijk ik naar je ervaringen belevingen en vragen. Dit met als doel jouw houding en perspectief naar het leven te verruimen en je probleemoplossend vermogen te vergroten. 

Het ZIJN van de mens ervaar ik als kracht van de mogelijkheden , met aandacht voor zelfreflectie, om te genieten van het leren en het ontdekken. Daarom staan leren en ontwikkelen centraal in mijn leven. Klanten typeren mijn werkwijze als eenvoudig, betrokken, zacht confronterend, respectvol diepgaand en resultaatgericht. Mijn werkstijl wordt herkend als coachend en ondersteunend.


 Ingrid Vroegop     

| herkenning | erkenning | acceptatie |

Bij mij staat het weer laten stromen van jouw energie centraal en niet een klacht of ziekte. Levensenergie is iets wat wij allemaal hebben. Als je gezond bent stroomt het vrij door je lichaam via meridianen. Maar, als je niet goed in balans bent door bijvoorbeeld emotionele spanningen kunnen er blokkades optreden. Ik zet allerlei lichaamsgerichte therapieën in om deze blokkades op te heffen. Ervaring leert dat, zodra de energie weer kan stromen, er klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Ook als je geen klachten hebt maar gewoon even wilt ontspannen kun je bij mij terecht voor een voetreflex- en of dynamische massage.

"Liefde zorgt voor een volmaakt evenwicht als ze vrij mag stromen. Levensenergie bevat altijd liefde. Liefde komt door andere mensen. Zij zijn het kanaal niet de bron" 

Wijze woorden van Deepak Chopra. Daarom is mijn motto Liefde geen oordeel. Als je met liefde en zonder oordeel met jezelf en anderen in contact treedt brengt dit: acceptatie, (zelf) vertrouwen, kracht en persoonlijke groei.


WERKWIJZE

We beginnen eerst met een intake gesprek waarna een eerste plan van aanpak samen met jou wordt vastgesteld. Het plan van aanpak krijgt steeds meer vorm naarmate je traject loopt. Dat wil zeggen dat er tijdens de consulten telkens weer opnieuw met jou wordt afgestemd. Tijdens elk consult wordt bepaald welke therapie vorm of combinatie daarvan op dat moment nodig is. Voor een voetreflex- of dynamische massage gericht op ontspanning is geen intake gesprek nodig.

Wij zijn geen arts, stellen geen diagnose en zullen onze behandeling altijd als aanvulling en nooit als vervanging van een reguliere behandeling aanbevelen.

Een coachconsult duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Een consult met opstelling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

Een lichaamsgerichte therapie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. 

Bij een gerichte onderzoeksvraag zijn er gemiddeld drie consulten nodig. Bij complexe onderzoeksvragen kan meer tijd nodig zijn. 'Toen ik van mezelf begon te houden wilde ik niet langer in het verleden leven en me geen zorgen maken over de toekomst. Nu leef ik alleen in het moment in het hier en nu, waarin alles gebeurt en ik noem dat ZIJN'.  

(Charlie Chaplin)

Tarieven, contactformulier