TEAM COACHING & TRAININGEN

Voor teams die zich willen ontwikkelen, hun samenwerking willen verbeteren, of medewerkers/teams die leiding moeten geven aan een verandering, ontwikkel ik programma's en begeleid ik verandertrajecten op maat. Zodat medewerkers/teams versterkt worden en kansen worden gecreëerd op basis van verbinding en vertrouwen.

Vanaf 1988 ben ik werkzaam binnen de sectoren zorg en welzijn in diverse begeleidings- en managementfuncties. Hierdoor kan ik mij inleven op diverse thema's op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau. 

Ik ben een gedreven ondernemende, visionaire en motiverende verbinder tussen mensen. Graag daag ik anderen en mijzelf uit om eigen grenzen te verleggen. Het begeleiden van persoonlijke en professionele veranderprocessen is mijn passie. Ik begeleid deze processen met de kennis uit het verleden, constateringen uit het heden en wensen voor de toekomst. Als erkend team coach en trainer zet ik mijn kennis graag in om kansen, ontwikkeling en perspectief te creëren.  

Verloopt een verander proces in je team stroef of mist het team plezier in het werk? Hindert een terugkerend thema de teamontwikkeling of maakt bijvoorbeeld het geven van feedback/intervisie geen deel uit van het samenwerken? Twijfel je er aan of het inzetten van team coaching/training de juiste stap is? Neem vrijblijvend contact met mij op. Dan onderzoeken we tijdens een kennismakinggesprek wat ik voor jou en je team kan betekenen en of er een match is.   

ContactV