LICHAAMSGERICHTE THERAPIE,  BEGELEIDING BIJ ROUW & VERLIES

      Bij mij  staat het (weer) laten stromen van jouw energie en het ervaren van ontspanning centraal. Levensenergie is iets wat wij allemaal hebben. Als je niet goed in balans bent door bijvoorbeeld stress en of emotionele spanningen kunnen er blokkades optreden. Ik zet o.a. drukpunt- en voetreflexmassage in om deze blokkades op te heffen. Ook zonder klachten ben je van harte welkom om te genieten van een momentje voor jezelf.        

 Bij lichamelijke en of emotionele klachten adviseer ik de gecombineerde behandeling. Ik begin altijd met een anti-stress behandeling waarbij ik verschillende therapievormen, welke elkaar aanvullen en versterken, combineer. Tijdens een massage lig je geheel gekleed op de behandeltafel. Makkelijk zittende kleding is aan te bevelen.

Dynamische massage (holistic pulsing)

.... is een zachte, helende massage vorm waarbij het lichaam ritmisch in beweging wordt gebracht. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Tijdens de behandeling ontstaat er als het ware een golfbeweging door het hele lichaam. Dit werkt door tot in alle spieren, gewrichten en organen.

Drukpuntmassage

Drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen (meridianen) die in ons lichaam lopen. Drukpunten die pijn doen als ik er op druk, zijn punten met een emotionele blokkade. Ik benoem het bijbehorende thema. Ervaring leert dat door het herkennen van de thema's vaak al verlichting van de pijn wordt ervaren. Soms, afhankelijk van het thema, vraagt het meer aandacht. EFT kan dan helpen. Door blokkades op te heffen, kom je weer in balans en dat voel je meteen. 

EFT

EFT staat voor Emotional Freedom Technique. Emotionele blokkades veroorzaken vele lichamelijke en emotionele klachten. EFT is een veilige methode waarmee deze problemen effectief kunnen worden opgelost. EFT bestaat uit het kloppen op een aantal (meridiaan) punten op je gezicht en romp, terwijl jij je focust op de kern van het probleem. Hierdoor verzacht de negatieve emotionele lading van de vervelende situatie of traumatische herinnering. 

Voetreflexmassage

....is een vorm van drukpuntmassage die zowel preventief als therapeutisch kan werken bij zowel lichamelijke als emotionele klachten. Via de voeten kan het hele lichaam gemasseerd worden. Een voetreflex-massage is behalve effectief ook heel ontspannend. 

Voetreflexmassage 

€ 35,-

60 minuten.

Gecombineerde behandeling

€ 45,-

90 minuten.


Begeleiding bij rouw & verlies

Iedereen krijgt te maken met verlies ervaringen, in welke vorm dan ook. Verlies van een dierbare, gezondheid, werk of toekomstverwachting. Hoe ga je dan verder? Uit eigen ervaring weet ik wat de impact van een verlies kan zijn. Rouw en verdriet slaan zich vaak op in je lichaam. Dit kan zich, soms zelfs jaren later, uiten in mentale en fysieke klachten. Massage kan dan ondersteunend zijn. Door het inzetten van massage en gesprekken (hoeft niet, mag wel) kan ik je helpen om weer in contact te komen met je lijf en je emoties. Je zult ervaren dat, zodra je verdriet er mag zijn, de pijn zachter wordt en er weer ruimte ontstaat om je op de toekomst te richten.              

Gecombineerde behandeling

€ 45,-

90 minuten

Je kunt uiterlijk 24 uur van te voren je afspraak kosteloos annuleren. 

Ik ben geen medicus en zal om die reden ook geen medische behandeling aanbieden of een diagnose stellen. Daarvoor zal ik u altijd doorverwijzen naar de huisarts of betreffende specialist. 

   "Laat het los is eigenlijk een andere manier om te zeggen: 

 Accepteer het volledig"  

Haemin Sunim

Contact