WIJ ZIJN....... 

 

Efred Bos

Bewustwording  =  Beweging  =  Verandering!

Als coach, teamcoach, trainer en systemisch coach zet ik diverse methoden in zodat er een proces in beweging gezet wordt om tot een bewuste verandering te komen. Daarin daag ik de ander graag uit om eigen grenzen te verleggen. Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Het ZIJN van de mens ervaar ik als kracht van de mogelijkheden, met aandacht voor zelfreflectie, om te genieten van het leren en het ontdekken. Daarom staan leren en ontwikkelen centraal in mijn leven. 

Klanten typeren mijn werkwijze als eenvoudig, betrokken, zacht confronterend, respectvol diepgaand en resultaatgericht. Mijn werkstijl wordt herkend als coachend en ondersteunend. 


Ingrid Vroegop

Herkenning  |   Erkenning   |   Acceptatie

"Liefde zorgt voor een volmaakt evenwicht als ze vrij mag stromen. Levensenergie bevat altijd liefde. Liefde komt door andere mensen. Zij zijn het kanaal niet de bron" 

Wijze woorden van Deepak Chopra. Daarom is mijn motto "Liefde geen oordeel". Als je met liefde en zonder oordeel met jezelf en anderen in contact treedt brengt dit: acceptatie, (zelf) vertrouwen, kracht en persoonlijke groei.


Contact